Cartell d el'obra The trump que coprodueix Cava Àngel

!--akiadsense-->

La marca terrassenca Cava Àngel coprodueix una obra de teatre a Barcelona. És la comèdia musical The Trumps iniciativa de l’actor Sergi Cervera, conegut pel gran públic per representar a Raül Romeva i Albert Rivera al programa Polònia de TV3.

L’obra s’estrena dia 5 de març al Teatre del Raval de Barcelona i si les entrades es reserven anticipadament aquí, fins dia 15 de febrer es podenn aconseguir amb un 50% de descompte.

La comèdia musical que compta amb Mingo Ràfols i Sergi Cervera entre d’altres se centra en el president nord-americà. Donald Trump fa dos anys que és a la Casa Blanca com a president dels Estats Units i tot plegat és un caos. Per una sèrie de circumstàncies, Kim Jong-un és convidat a dinar a la residència dels Trump sense que ho sàpiga ningú per resoldre els seus conflictes amb el president dels EUA i, per tant, evitar una guerra nuclear que de ben segur destruiria el món. Mentrestant, el majordom de la Casa Blanca guarda un parell de secrets i la dona del president també. L’únic que no amaga res és Trump perquè no sap callar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa