Cava Can Sala

!--akiadsense-->

El cava Can Sala, elaborat per Vins Família Ferrer i distribuït en alguns països pel líder mundial de cava Freixenet, ha estat escollit millor vi escumós de l’any 2020 per la prestigiosa publicació britànica The Drinks Business. Tanmateix, donades les altes puntuacions atorgades pel jurat, el cava Can Sala ha obtingut la qualificació de Sparking Wine Master 2020, un reconeixement que cap escumós va aconseguir l’any passat.

El jurat del Global Sparking Wine Masters, format pels experts Patrick Schmitt M.W, Michelle Cherutti-Kowal M.W. i Simon Field M.W, va destacar del cava la “profunditat de sabor” i les seves “capes de caràcters complementaris”. El certamen està organitzat per The Drinks Business, la principal publicació del sector de les begudes a nivell mundial, comptant amb més de 6 milions de visitants únics en el seu portal web el 2019.

Can Sala Brut Nature 2008 s’elabora a l’històric celler de la família Ferrer Sala, origen de la marca Freixenet. És un Gran Reserva que envelleix durant casi 12 anys en les seves lies i que està elaborat amb raïm minuciosament seleccionat de les varietats Parellada i Xarel·lo de Casa Sala, la finca familiar a Sant Quintí de Mediona. La recollida del raïm es realitza de manera manual i s’utilitza la premsa de fusta originària del celler, que té més de 125 anys.

Nou comentari