VadeVi
Freixenet Organic Ecològic Brut, el millor cava de supermercat segons l’OCU
  • CA
Freixenet Organic Brut

!--akiadsense-->

L’Organización de Consumidores y Usuarios (OCU), associació privada independent i sense ànim de lucre, nascuda el 1975 per promoure els interessos dels consumidors i ajudar-los a fer valer els seus drets, afirma que el millor cava de supermercat és el Freixenet Organic Ecològic Brut (PVP 8,95 euros)

Segons aquesta organització “Al mercat hi ha vins D.O. Cava de gran qualitat a preus molt competitius: et proposem una selecció irresistible”. A través del seu “comparador” ha triat els què, segons ells, són els cinc millors caves, “5 vinos de premio” per brindar.

Per ells, el millor cava és el Freixenet Organic Ecològic Brut (PVP 8,95 euros) i després destaquen quatre caves, que qualifiquen de “compra maestra” i que segons l’OCU representen “la millor relació qualitat/preu: doncs estan per sota de 2 euros i en canvi obtenen un valoració global en el comparador de “Molt Bona Qualitat””. Són els caves Sabaté & Cabré Brut i Sabaté & Cabré Semi Sec, elaborats per Jaume Serra per a Mercadona, el Puiggesser Semi-sec, elaborat per Covides i el Vinart Brut, elaborat per Jaume Serra per Aldi.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa