Nou equip a Caves Guilera
Nou equip a Caves Guilera

!--akiadsense-->

Cava Guilera, celler familiar de Subirats especialitzat en caves de llarga criança, estrenarà nou equip a partir del gener de 2018.

Pere Guilera, actual propietari, enòleg i viticultor de Cava Guilera, assumirà la presidència i els seus dos fills, Jordi i Marta Guilera, assumiran la direcció executiva de l’empresa. Jordi Guilera serà el nou responsable de la vinya, el celler i les finances i Marta Guilera seguirà al capdavant de l’àrea de comunicació i enoturisme. Miguel Hileno serà el nou responsable de disseny gràfic i vendes.

Jordi Guilera, que s’acaba d’incorporar a l’equip, és Enginyer tècnic agrícola per la URV i Doctor en història econòmica per la UB, especialitzat en temes de desigualtat, pobresa i distribució de renda.

Ha treballat com a docent i investigador al departament d’història i institucions econòmiques de la Facultat d’Economia de la UB, a la Facultat d’Economia de la URV i els darrers dos anys a l’Instituto de Ciências Sociais de la Universidade de Lisboa.

Cava Guilera viu un moment molt dolç. Enguany estan celebrant el 90 aniversari de les caves amb el llançament d’un cava homenatge als besavis fundadors: Guilera AGOSARAT 2005. I en aquest context de nostàlgia i reafirmació, la quarta generació de la família confirma el futur de l’empresa situant-se al capdavant.

El nou equip mantindrà la filosofia del celler: caves de llarga criança, enoturisme compromès i “ganes d’afrontar els reptes que vindran”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa