VadeVi
Un cava català, entre els 100 millors vins del món segons, Wine Spectator
  • CA
Top 100 Wine Spectator

!--akiadsense-->

La prestigiosa revista Wine Spectator ha fet pública la seva llista amb els millors vins del 2020. Sota el títol “The Most Exciting Wines of 2020” aquesta revista destaca els 100 vins que han agradat més als seus editors de tots els que han tastat al llarg de l’any. Els tasts dels vins els fan a cegues.

L’equip del Wine Spectator ha avaluat més de 11.000 vins, dels quals gairebé un 50% han obtingut una puntuació de 90 o més punts. D’aquests vins en seleccionen el seu Top 100 que són vins que destaquen per la seva qualitat, preu, disponibilitat i en especial la historia que hi ha al darrera del vi, el que anomenen el Factor X.

Gelida Brut Gran Reserva 2015

!--akiadsense-->

Amb 90 punts i en la posició 76 del ranking hi trobem l’únic vi català. Concretament un cava, el cava Gelida Brut Gran Reserva 2015 que elabora el celler Vins El Cep de Can Llopart de les Alzines, Espiells (Sant Sadurní d’Anoia).

L’editora sènior de la revista Wine Spectator, Alison Napjus, destaca d’aquest cava: “Té notes d’albercoc i mandarina. Cava molt expressiu amb notes de crema pastissera, ametlla torrada i gingebre confitat. Fresc i viu amb un final persistent”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa