VadeVi
El cava Roger Goulart Brut Nature Reserva escollit cava solidari del Club Rotary 2019-2020
  • CA
Jurat del cava Rotary

!–akiadsense–>

El cava Roger Goulart Brut Nature Reserva va ser el cava escollit per convertir-se en el cava Rotary 2019-2020. Un jurat format per l’alcalde de Subirats, Pere Pons, l’escriptor Zoltan Nagy i el cap de redacció de Vadevi, Ramon Roset, el van triar entre una terna, en un tast a cegues públic que va obrir els actes del sopar solidari que el Club Rotary va celebrar aquest passat divendres a Torre Ramona, seu de la Confraria del Cava.

L’acció del cava Rotary aporta fons al projecte “Polio Plus” del Rotary Club International, que té com a objectiu l’eradicació de la poliomielitis al món. Amb cada ampolla de cava Rotary venuda s’aporta la quantitat equivalent a poder vacunar a 9 nens i protegir-los d’aquesta malaltia.

El Club Rotary és una xarxa mundial formada per més d’1.200.000 veïns, amics, líders i persones que prenen acció per solucionar problemes, els que units generen un canvi positiu i perdurable en comunitats dels seus països i de l’estranger.

Els beneficis de l’organització del sopar solidari celebrat a la Confraria del Cava es destinaran a la compra d’una nova ambulància per a Creu Roja de l’Alt Penedès.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa