El Consell Regulador del Cava engega el nou projecte ‘Cava Night’, una sèrie d’esdeveniments nocturns en terrasses exclusives de diferents ciutats amb l’objectiu d’apropar-se a nous consumidors més joves.

Es tracta d’una nova proposta on la seva primera edició se celebrarà a la ciutat de Barcelona. En aquesta ocasió, compta la participació de la firma de moda catalana Medwinds.

Cava Night Barcelona és un esdeveniment que uneix cava, música i moda en un ambient exclusiu, el OneOcean Club, al Moll de la Barceloneta.

Aquest esdeveniment tindrà lloc el proper 19 de juny, a les 21:00h i serà, l’ocasió per donar la benvinguda a l’estiu amb Cava. I s’hi podran tastar més de 60 caves diferents.

L’esdeveniment té places limitades i els fans de Facebook i seguidors de Twitter disposaran de 50 entrades dobles que se sortejaran una setmana abans de l’esdeveniment. Per participar, cal entrar en els perfils de xarxes socials del Consell Regulador del Cava en Facebook i Twitter i a través de la pàgina www.cavanight.com .

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa