Caves Bohigas tanca l’any 2015 amb un increment de les vendes de productes de gamma mitjana i alta.

El celler familiar situat a Òdena (Anoia), ha tancat l’últim exercici amb un increment de les vendes de productes de gama mitja i alta. En concret, Bohigas ha venut un 22% més de caves Reserva i Gran Reserva. Aquest augment es deu principalment a la millora de les vendes als EEUU i a Espanya, que se situen en segon i tercer lloc, per darrera de Bèlgica.

L’any 2015, Bohigas ha produït 620.000 ampolles, de les quals 75.000 van de ser de vi i 545.000, de cava. Pel que fa a la facturació, el celler ha registrat un increment de prop de l’1% respecte l’exercici 2014. Bohigas ha complert els objectius de la companyia pel que fa a l’estratègia de negoci, i valora molt positivament l’augment de vendes dels productes de gama mitja i alta, que avui suposen el 40% del total de vendes, en front del 21% de fa dos anys (any 2013). Per contra, les vendes de caves més joves s’han reduït un 14% respecte el 2014, i actualment suposen el 46% del total de la facturació.

Per països, Bèlgica continua sent el principal comprador de Bohigas, amb el 40% de la quota de mercat, seguit dels EEUU i Espanya, amb un 18% i un 17%, respectivament. Els països que els segueixen són Alemanya (9%), Regne Unit (5%) i Corea del Sud, que amb el recent creixement, suposa el 3% de les vendes de la companyia.

Els darrers dos anys, Bohigas ha dirigit els seus esforços al departament comercial de la companyia, amb un reforç en màrqueting a l’àmbit del mercat interior i amb la destinació d’una responsable de vendes als Estats Units, per part del grup Terra Nostra de Vinos, el consorci del qual forma part Bohigas per al negoci a l’estranger.

Caves Bohigas

Caves Bohigas és un celler amb més de vuit segles d’història situat en un enclavament privilegiat de la conca de l’Anoia, a Òdena, concretament, a les caves i vinyes de Can Macià, amb prop de 200 hectàrees d’extensió. A la finca de Can Macià, se li afegeix la finca de Can Batllevell (Gelida, Alt Penedès), també de la família Bohigas, amb més de 54 hectàrees de vinya i més de 50 anys d’antiguitat.

A més de produir vins i caves d’alta qualitat, Bohigas també ofereix al públic una gran varietat d’activitats vinculades a l’enoturisme.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa