VadeVi
El Cavatast 2020, menys públic però amb un servei més personalitzat
  • CA
Codorníu és una de les caves que acollirà aquest singular Cavatast
Codorníu és una de les caves que acollirà aquest singular Cavatast

!–akiadsense–>

El Cavatast arriba aquest cap de setmana 2, 3 i 4 d’octubre en un format diferent. El regidor de turisme de Sant Sadurní d’Anoia, Ton Amat, explica a Vadevi que un cop van tenir clar que la tradicional mostra al carrer no es podria fer van posar en marxa tots els mecanisme per suplir-ho. “Farem quatre mini Cavatast a les instal·lacions de 4 cellers de Sant Sadurní: Freixenet, Codorníu, Canals i Munné i Vilarnau. I el missatge que estarem enviant és molt potent perquè cada una d’aquestes caves servirà al seu interior altres marques que no són les seves”, explica Amat.

I és que considera que en situacions com aquestes les administracions han d’estar al costat de les empreses. “El sector del cava ha patit molt com a conseqüència de la crisi econòmica derivada del coronavirus. I volem que el Cavatast sigui una gran aparador per mostrar el producte que fan els cellers de Sant Sadurní, que els coneguin i que vegin com s’han reinventat per oferir propostes enoturístiques”.

Seguint les normes de seguretat imposades per evitar el contagi de la Covid-19, el Cavatast es farà en format reduït i caldrà reservar prèviament seguint aquest enllaç.

“Som valents perquè creiem que ho hem de fer, però també som prudents” diu el regidor de Turisme de Sant Sadurní que recorda que “l’aforament serà més limitat i per tant hi haurà menys públic, però en canvi l’atenció que tindran els visitant del Cavatast serà més personalitzada”.

Per Amat aquest Cavatast ha de ser un revulsiu pel municipi i també per la comarca, “hem de fer que es parli del cava perquè el sector ho necessita, hem de donar suport a la restauració local, que també seran presents a l’edició d’enguany amb propostes gastronòmiques i finalment volem fer costat a la cultura i per això hi haurà actuacions musicals d’artistes locals”.

Així durant 3 dies més de 20 cellers mostraran els seus caves en una edició del Cavatast singular, adaptada a la nova normalitat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa