Un moment de la inauguració de la Cavatast 2019 a Sant Sadurní
Un moment de la inauguració de la Cavatast 2019 a Sant Sadurní | xx

!--akiadsense-->

El cava se cita de nou a Sant Sadurní durant aquest cap de setmana. Aquest divendres s’ha fet la inauguració oficial de la 23a edició del Cavatast, amb la presència del vicepresident de la Generalitat, Pere Aragonès i es primer tinent d’alcalde i regidor de turisme del municipi, Ton Amat.

Aquest Cavatast arriba amb enmig d’una forta crisi del sector, però segona Amat “a través de la cooperació i la unitat, és possible convertir la crisi en una oportunitat que millori el futur del cava. Sense retrets, aprenent dels errors i dignificant un producte perquè tothom pugui gaudir i viure del sector”. El regidor ha acabat el seu parlament dedicant unes paraules en “record als presos exiliats i amb el desig de poder tornar a brindar junts en un espai on tots hi hem de ser.”

Aragonès, de la seva banda, ha apel·lat a la història i la tradició vinícola de Catalunya. “Des dels productors de raïm fins als comercialitzadors, darrere d’aquest bonic paisatge, hi ha l’esforç de més de 6.500 productors que elaboren el raïm i 224 cellers que treballen a la terra del cava com és Sant Sadurní d’Anoia.”

El Cavastat es fa aquest cap de setmana a Sant Sadurní on es poden tastar els caves de fins 26 elaboradors d’escumosos de la DO Cava. Les novetats d’enguany són que hi ha un sol tiquet que servirà per consumir, tant el tast de cava com la degustació gastronòmica. A més, s’han habilitat espais de degustació amb taules i cadires perquè els visitants puguin assaborir amb tranquil·litat els productes de la mostra.

Una altra de les apostes d’enguany és millorar l’accés dels visitants a la mostra amb un servei de transport regular, des de l’estació de RENFE fins a la zona dels estands, en l’horari d’obertura de la fira.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa