VadeVi
Caves Llopart i Alta Alella, dos "cellers prèmium"
  • CA

Els cellers Caves Llopart i Alta Alella estan d’enhorabona perquè han seleccionats per entrar a formar part d’un nou programa anomenat “Barcelona Premium” que lidera Turisme de Barcelona. Es tracta d’un projecte que pretén posicionar la ciutat com a destinació de viatges exclusius i experiències úniques, així com també atraure visitants d’alt poder adquisitiu i cultural.

La selecció de les empreses que formen part d’aquest projecte l’ha fet un jurat independent format per un grup d’experts en el sector del luxe, els viatges i la ciutat de Barcelona. Entre l’oferta, s’hi troba una gran varietat d’hotels de prestigi internacional, botigues i marques de luxe, restaurants exclusius (com el recentment inaugurat “El Altar”, al centre de la ciutat), centres que ofereixen activitats i serveis de salut, i un seleccionat ventall d´opcions culturals, esportives i d’oci, com el Circuït de Catalunya o el Teatre del Liceu, entre d’altres.

En el cas de Llopart, segons informa el celler, el fet d’haver estat escollit reforça la seva aposta per l’enoturisme de qualitat, oferint l’oportunitat de conèixer la seva propietat vinícola, les seves instal.lacions i els seus vins i caves a un públic elitista que cerca llocs i vivències singulars amb un màxim nivell d’exigència.

Llopart té preparada una àmplia oferta enoturística per aquest 2016 basada en activitats i visites que han estat dissenyades tenint en compte la demanda de les agències de viatges i empreses que busquen oferir un producte selecte i fet a mida per als seus clients. De fet, aprofitant el 8è Congrés Internacional d´Enoturisme (IWINETC) que tindrà lloc els propers dies 5 i 6 d’abril al Penedés, Llopart té programades dues jornades on els tour operadors i premsa especialitzada en enoturisme assistents al congrés visitaran les instal·lacions i coneixeran de primera ma tota la seva oferta.

Igualment, la família Llopart té obertes les portes de la seva Heretat per a tots els amants de la marca que desitgin entrar en contacte amb les seves vinyes de muntanya, conèixer l’agricultura orgànica i l’elaboració de caves artesanals de llarga criança.

Es pot consultar més informació sobre el programa “Barcelona Prèmium” seguint aquest enllaç.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa