Caves Nadal guanya un concurs per entrar al mercat suec

Xavier Nadal: "Aquest reconeixement reforça la nostra determinació d’oferir producte d’alta qualitat"

El Monopoli Suec Systembolaget ha seleccionat el cava Nadal Brut Nature Gran Reserva 2008 per introduir-lo a la xarxa comercial sueca de venda al detall. Aquesta és la primera vegada a la història que Systembolaget organitza un concurs públic per seleccionar un cava gran reserva, fet que satisfà Nadal perquè representa un reconeixement a la tasca que des de fa anys estan fent els petits cellers per a situar el cava com un producte de qualitat que és.

D’una selecció final de 53 caves, el Nadal Brut Nature Gran Reserva 2008 ha aconseguit una puntuació del jurat de 23 punts, xifra que equival a una qualificació d’Excel·lent. Aquest cava estarà disponible al mercat suec a final d’aquest 2015, a través d’una xarxa nacional de més de 30 botigues especialitzades en venda de vins i licors.

Xavier Nadal, director general de Caves Nadal, ha expressat la satisfacció de tot l’equip del celler per aquest reconeixement i pel fet de portar la marca Nadal a un mercat tan exigent com el suec. “El sol fet d’haver estat seleccionats representa un premi a la nostra determinació d’oferir un producte d’alta qualitat”, ha afirmat Nadal, que ha insistit que un dels objectius del celler és “millorar dia a dia i estar al costat dels clients i tota la gent que ens fa confiança”.

Nou comentari