VadeVi
Caves Nadal rep el màxim distintiu de qualitat turística
  • CA

El jardí de Caves Nadal

Caves Nadal ha rebut la distinció del SICTED (Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinacions) per la qualitat de les activitats enoturístiques que organitza.

Aquesta distinció implica el compliment d’una sèrie de procediments que garanteixin la millora contínua dels serveis que ofereixen, el nivell de qualitat distingit i reconegut, i la creació d’espais de treball i debat sobre la qualitat de les destinacions.

En aquest sentit, Nadal fa palès el seu compromís amb la qualitat de l’oferta i els serveis enoturístics que ofereix. La voluntat del celler, tal com explica el director general, Xavier Nadal, “és que els estàndards de qualitat vagin més enllà del celler i que el turista relacioni el Penedès amb una destinació de qualitat”.

El SICTED és un projecte de Turespaña i la FEMP (Federació Espanyola de Municipis i Províncies), que es va implantar a Barcelona mitjançant la coordinació de la Diputació de Barcelona, la Cambra de Comerç i els consorcis de turisme i ens locals, ara fa set anys.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa