VadeVi
La CCMA i Vadevi renoven col·laboració per difondre la cultura del vi a Catalunya
  • CA

El vicepresident de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), Brauli Duart, i l’editor del diari Vadevi, Salvador Cot, han signat aquest dijous 1 de març l’acord de col·laboració per continuar promovent i difonent la cultura del vi, així com el que aquesta representa com a patrimoni gastronòmic de Catalunya.

D’aquesta manera, la CCMA donarà suport a la sisena edició dels Premis Vinari 2018, que se celebrarà el dia 5 d’octubre a Vilafranca del Penedès, i que han esdevingut uns guardons de referència per a les empreses, professionals i entitats del sector del vi.

Salvador Cot, Núria Llorach i Brauli Duart
Salvador Cot, Núria Llorach i Brauli Duart | CCMA

!--akiadsense-->

El sector del vi català, capdavanter en qualitat

La cultura, la tradició i el paisatge del vi són símbols reconeguts del nostre país i elements punters de la nostra economia tan pel que fa a l’àmbit intern com en l’exportació. Amb una aposta consolidada per la qualitat, situa Catalunya com un territori vitivinícola capdavanter i ric en producció, varietats i processos d’elaboració, així com en distribució i consum.

Amb una producció que s’apropa als 200 milions d’ampolles de vi i més de 200 milions d’ampolles de cava anuals, aquest sector és un dels més importants de la indústria agroalimentària catalana, on hi conviuen fins a dotze denominacions d’origen diferents, i que exerceix positivament com a un dels ambaixadors del país al món.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa