El Celler de les Aus presenta la que considera millor anyada d’AA BRUANT, la 2015, d’aquest cava natural elaborat seguint el mètode ancestral a partir de raïms procedents d’agricultura ecològica. AA BRUANT, que es troba a les cartes de restaurants d’àmbit internacionals, ha rebut puntuacions destacables tan dins com fora del país: 9.4 a la Guia de Vins de Catalunya 2017, 90 punts a l’Anuari de Vins El País 2017 i 90 punts Parker, entre altres.

AA BRUANT 2015 és un cava Brut Nature Reserva que el celler descriu com de color groc pàl·lid, elaborat 100% a partir raïm ecològic de la varietat Pansa Blanca (Xarel·lo). Criat sobre lies entre 15 i 27 mesos, surt al mercat sense cap addició de sulfits ni licor d’expedició. Elaborat a la imatge del seu territori -Alella i el Mediterrani-, AA BRUANT es caracteritza per la seva mineralitat, les seves aromes florals, de fruita blanca, verda i ametlles verdes, amb un subtil rerefons d’arpillera i avellanes. El pas per boca és lleuger i fresc, amb una bombolla molt integrada i persistent. Un cava gastronòmic amb un toc salí, perfecte per acompanyar ostres, mariscs, sushi, formatges, aperitius i amanides, entre altres. PVP 75cl: 17 € | Magnum (1,5L): 38€ | Jeroboam (3L): 130€

ALTA ALELLA MIRGIN, caves i vins ecològics i naturals

Al bell mig del Parc Natural de la Serralada de Marina, a 2 kilòmetres del mar Mediterrani i 15 del centre de Barcelona, desenvolupa la seva activitat ALTA ALELLA MIRGIN, el projecte familiar de Josep Maria Pujol-Busquets, la seva dona Cristina Guillén i les seves dues filles, Mireia i Georgina. Seguint els principis d’agricultura ecològica des de l’inici, al 1991 van recuperar vinyes de més de 60 anys i van plantar les varietats tradicionals Pansa Blanca i Mataró en costers i terrasses. Actualment disposen de 30 hectàrees de vinya ecològica ubicades entre les localitats de Tiana i Alella.

Nou comentari

Comparteix