VadeVi
El Celler de Les Aus presenta nova anyada de l’AA BRUANT

El Celler de les Aus presenta la que considera millor anyada d’AA BRUANT, la 2015, d’aquest cava natural elaborat seguint el mètode ancestral a partir de raïms procedents d’agricultura ecològica. AA BRUANT, que es troba a les cartes de restaurants d’àmbit internacionals, ha rebut puntuacions destacables tan dins com fora del país: 9.4 a la Guia de Vins de Catalunya 2017, 90 punts a l’Anuari de Vins El País 2017 i 90 punts Parker, entre altres.

AA BRUANT 2015 és un cava Brut Nature Reserva que el celler descriu com de color groc pàl·lid, elaborat 100% a partir raïm ecològic de la varietat Pansa Blanca (Xarel·lo). Criat sobre lies entre 15 i 27 mesos, surt al mercat sense cap addició de sulfits ni licor d’expedició. Elaborat a la imatge del seu territori -Alella i el Mediterrani-, AA BRUANT es caracteritza per la seva mineralitat, les seves aromes florals, de fruita blanca, verda i ametlles verdes, amb un subtil rerefons d’arpillera i avellanes. El pas per boca és lleuger i fresc, amb una bombolla molt integrada i persistent. Un cava gastronòmic amb un toc salí, perfecte per acompanyar ostres, mariscs, sushi, formatges, aperitius i amanides, entre altres. PVP 75cl: 17 € | Magnum (1,5L): 38€ | Jeroboam (3L): 130€

ALTA ALELLA MIRGIN, caves i vins ecològics i naturals

Al bell mig del Parc Natural de la Serralada de Marina, a 2 kilòmetres del mar Mediterrani i 15 del centre de Barcelona, desenvolupa la seva activitat ALTA ALELLA MIRGIN, el projecte familiar de Josep Maria Pujol-Busquets, la seva dona Cristina Guillén i les seves dues filles, Mireia i Georgina. Seguint els principis d’agricultura ecològica des de l’inici, al 1991 van recuperar vinyes de més de 60 anys i van plantar les varietats tradicionals Pansa Blanca i Mataró en costers i terrasses. Actualment disposen de 30 hectàrees de vinya ecològica ubicades entre les localitats de Tiana i Alella.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa