VadeVi
El celler Avgvstvs Forum celebra el seu 30è aniversari
  • CA
Avgvstvs Forvm 30 anys

!--akiadsense-->

Avgvstvs Forvm celebra 30 anys compartint amb el món els seus vins Avgvstvs i els vinagres Forvm. Un tasca artesana que fan de la mà d’una segona generació que porta més de 12 anys agafant el testimoni del projecte de vida creat pels fundadors i que està fent arribar a les llars i als paladars de consumidors de 40 països darreu del món.

Des del celler, apunten que “el present és l’aposta per la sostenibilitat i la viticultura ecològica sense perdre de vista els nostres orígens. Amb aquesta fita treballem amb el suport de la innovació per adaptar-nos als nous temps”.

Els reptes que es plantegen pels propers anys són l’economia circular i l’adaptació al canvi climàtic. En aquest sentit, creuen que les seves accions han de ser corresponsables en el respecte a l’entorn, en les persones que formen part del projecte i en les futures generacions que valoraran si les accions fetes han estat a l’alçada.

El celler commemorarà aquests 30 anys amb diversos esdeveniments i sorpreses, que s’anuniciaran properament per continuar amb l’excel·lència i la tradició de tot un equip de treball compromès amb els valors.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa