El Celler de Can Roca tria dos vins de Torres per un sopar benèfic a Cancún
Gran Muralles i Mas Cavalls de Torres

!--akiadsense-->

Els vins de la Família Torres Grans Muralles 2004 y Marimar Estate Mas Cavalls 2014 han estat escollits per El Celler de Can Roca, per a la nova experiència gastronòmica que oferirà a Cancún amb finalitats benèfiques. En col·laboració amb la Fundació BBVA Bancomer i Palace Resorts, el triestrellat xef Joan Roca orquestrarà dos sopars exclusius al luxós ressort Moon Palace del carib mexicà els dies 8 i 9 de maig, amb l’objectiu de recaptar fons per a la reconstrucció d’escoles a Ciutat de Mèxic afectades pel terratrèmol de l’any passat.

Per harmonitzar la selecta gastronomia i conquerir els paladars dels 120 comensals, el sommelier Josep Roca ha seleccionat, entre altres, dos vins negres de la Família Torres de procedències i perfils molt diferents: Grans Muralles, de la Conca de Barberà, elaborat amb varietats autòctones catalanes, i Marimar Estate Mas Cavalls, de Sonoma Coast, Califòrnia, elaborat amb pinot noir.

Grans Muralles és un dels vins més emblemàtics de la Família Torres, amb què ret homenatge al patrimoni vitícola català. El seu nom fa referència a les muralles que antigament protegien el monestir de Poblet i que segueixen allà, als peus de la vinya, immunes al pas del temps.

Marimar Estate Mas Cavalls 2014, elaborat per Marimar Torres a Califòrnia, és un pinot noir procedent de la vinya Doña Margarita – anomenat així en honor a la seva mare-, de 8 hectàrees, situada a Sonoma Coast.

Nou comentari