VadeVi
Un celler català entre els 50 millors del món
  • CA
El restaurant de Família Torres al celler de Pacs de Penedès
El restaurant de Família Torres al celler de Pacs de Penedès

!--akiadsense-->

Família Torres ha rebut un nou reconeixement internacional. En aquest cas el seu celler central, el de Pacs del Penedès, s’ha situat entre els 50 millors de tot el món, en concret en la posició 42.

El jurat considera el celler Família Torres com “un lloc idoni per a una experiència completa enogastronòmica” i ha valorat especialment l’elegant celler Waltraud de disseny sostenible, on envelleixen els vins més emblemàtics de la família, a més de les ‘Signature Wine Experiences’, experiències exclusives que inclouen tastos a la vinya o directament de la bota, o tastos verticals dels seus vins més icònics.

Miquel Torres amb el reconeixement de World's Best Vineyars
Miquel Torres amb el reconeixement de World’s Best Vineyars

!--akiadsense-->

Un altre dels elements destacats pel jurat és el nou restaurant del celler Jardí Restaurant El Celleret, per la seva gastronomia i excel·lent ubicació a la vinya Mas La Plana. També menciona La Carretera del Vi, proposta enoturística de la qual forma part Família Torres, juntament amb 12 cellers més del Penedès i Garraf.

La d’enguany és la segona edició del rànquing ‘World’s Best Vineyards’ que organitza William Reed, conegut per confeccionar les prestigioses llistes ‘World’s 50 Best Restaurants’ i ‘World’s 50 Best Bars’. L’objectiu del rànquing enològic és, a més d’identificar les millors experiències lligades a la vinya, “reconèixer la diversitat entre les destinacions d’enoturisme ja establertes i emergents en tot el món”, segons l’organització.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa