VadeVi
El Celler del Nou Priorat s’omple d’activitats de vi
  • CA

El Celler del Nou Priorat inicia una nova etapa en la que a més de novetats a la carta pel que fa a plats i vins proposa tota una sèrie d‘activitats enogastronòmiques.

Aquest dimecres, Zoltan Nagy presentarà el seu llibre Reines de Copes i es tastaran vins de tres de les dones entrevistades en aquest recull d’elaboradores de vi. Diumenge 11 de febrer el vermut serà el protagonista i es donaran a conèixer els productes que formen part de la nova carta.

Però a més del vi, la voluntat del restaurant és també donar a conèixer les persones que hi ha al darrera. Per això, Josep Mitjans responsable del celler Loxarel conduirà un tast dimecres 14 de febrer. Una part d’aquestes activitats es dedicarà a proposar maridatges i els protagonistes seran, dijous dia 15 de febrer, els formatges i els caves. Una sessió que impartirà Ramon Roset.

Aquestes són només algunes de les accions que el restaurant té previst desenvolupar en aquesta nova etapa. Seguiran uatre eixos principals dedicats a la carn, als tastos de vins, als maridatges, a les persones del vi i al vermut i les trobareu totes aquí.

Més informació i reserves a través d’aquest correu electrònic [email protected] o del telèfon 934 905 952

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa