Recital enopoètic Empordàlia

!--akiadsense-->

El celler Empordàlia organitza, el proper dissabte 2 de novembre a les 11 del matí, un Recital Enopoètic a la seva seu de Vilajuïga. L’activitat anirà a càrrec de l’escriptor Miquel Martin i de l’actriu Olga Cercós, que interpretaran i analitzaran diversos poemes d’autors i autores empordanesos, poemes que es maridaran amb quatre vins del celler.

El recital, d’una hora de durada, té l’ objectiu de donar a conèixer els autors empordanesos i analitzar-los a fons, parlant, al mateix temps, d’un territori, d’una manera de viure, d’una cultura… I tot explicat d’una manera senzilla i divulgadora, mentre es gaudeix d’un dels grans plaers de la terra, com és el vi.

MiquelMartín (Begur, 1969) és escriptor i llicenciat en Filosofia. Es va iniciar en el món de la literatura el 1994 en guanyar el prestigiós premi Joan Fuster per a autors joves, al qual van seguir, entre d’altres, els premis Solstici, Manuel de Pedrolo i Romà Comamala. El 2018 va ser finalista del premi Just Manuel Casero amb la novel·la La drecera.

Per la seva banda, OlgaCercós és narradora oral i actriu. Des de 2001, treballa en activitats de dinamització lectora a biblioteques, llibreries i escoles. He treballat com a actriu sota la direcció d’Àlex Rigola o Mariana Yáñez, entre d’altres. Escriu i treballa contes propis i el 2016 va obtenir el Primer premi Joan Petit de conte infantil als Premis RECVLL de Blanes.

RECITAL ENOPOÈTIC

Dia: 02/11/19

Hora: 11 hores

Lloc: Celler de Vilajuïga

C/de Roses, 3 – 17493 Vilajuïga (Girona)

Preu: 10€/px

Reserves: comunicacio@empordalia.com

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa