VadeVi
El Celler Masroig convida als més petits a les seves activitats enoturístiques
Enoturisme al Celler Masroig

!--akiadsense-->

Celler Masroig inicia la temporada enoturística organitzant diverses activitats durant les dues últimes setmanes d’aquest mes de març. Del 22 al 25, la setmana prèvia a Setmana Santa, Celler Masroig torna a repetir l’activitat del Room Escape, el Celler torna a oferir aquesta singular experiència dirigida als més aventurers que finalitzarà amb una degustació de vins.

Durant la Setmana Santa, s’oferiran visites enoturístiques a les instal·lacions del Celler en diferents torns i horaris. Cal destacar però, que el divendres 30 s’oferiran les visites amb la promoció 2×1, és a dir, a meitat de preu. Aquestes inclouran els mateixos serveis de sempre i aniran acompanyades de l’opció d’un taller infantil per als més petits, on els nens i nenes podran aprendre què és i d’on prové el vi i realitzaran un taller mentre els seus pares descobreixen les instal·lacions i els vins d’aquesta casa.

El dissabte 31 es disposarà de taller infantil durant tots els torns i es faran diverses visites guiades, les quals finalitzaran amb un ventall de diferents opcions de tastos, depenent del torn escollit:

  • – 10.00h Esmorzar al Celler Masroig: La primera visita al celler anirà acompanyada d’un tast-esmorzar on podrem gaudir dels vins clàssics del Celler Masroig.

  • – 12.00h Vermut al Celler Masroig: El segon torn de visites s’enllaçarà amb l’hora del vermut i per tant, s’oferirà també un petit tast del nostre vermut acompanyat del clàssic aperitiu.

  • – 16.00h Berenar al Celler Masroig: Per finalitzar la visita del primer torn de la tarda, s’oferirà un tast de Misteles maridat amb dolços típics del poble del Masroig.

  • – 17.30h Visita Premium: “El bo sempre es fa esperar”, així doncs, durant l’últim torn de visites es podran degustar els vins Top del Celler.

El diumenge 1 d’abril, a part de les visites guiades de sempre, s’oferirà, com a activitat alternativa, un tast a cegues de la mà del sommelier Rafel Pino. Un tast on s’hauran d’endevinar diferents aspectes dels vins que es degustaran.

Totes les activitats requereixen reserva prèvia, ja que n’hi ha que són amb places limitades.

Per més informació i reserves cal contactar amb visites@cellermasroig.com o trucant al 646743922.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa