VadeVi
El Celler Masroig fa un homenatge al poble a través de la imatge del seu Vi Novell
  • CA
El Celler Masroig presenta la nova imatge del seu Vi Novell
El Celler Masroig presenta la nova imatge del seu Vi Novell

!–akiadsense–>

El Celler Masroig aposta per una imatge completament diferent a les que durant 11 anys ha anat presentant per acompanyar el seu Vi Novell. Enguany és un homenatge a El Masroig com a poble en el que les etiquetes conviden a rememorar a través del vi novell, tot allò que el fa especial, com els seus comerços, els seus racons o la seva gent. El canvi d’imatge, dissenyat per l’estudi de disseny gràfic Atipus, ve marcat per la situació actual, per voler apropar el vi novell a les cases, ja que enguany no es podrà realitzar la celebració de l’11a Festa del Vi Novell de manera presencial.

En aquest context, s’ha apostat per fer la festa de manera telemàtica el proper 11 de novembre a les 20h a través de l’Instagram del celler (@cellermasroig) i de la padrina, Meritxell Falgueras (@winesandthecity), periodista i sommelier. “El Vi Novell 2020 és un homenatge als records. Com que aquest any la gent no pot venir a El Masroig, el nostre objectiu és apropar-lo a la gent. La imatge d’aquesta anyada són postals amb escenes quotidianes del poble, com si fossin souvenirs que arriben directament a casa teva. Amb el format de postal volem enviar molts records als nostres fidels seguidors i transmetre un missatge molt important: No ens oblidem de vosaltres”, assegura Marta Anguera, responsable de màrqueting i comunicació del celler.

Per poder participar en la festa telemàtica, des del celler s’anima a la gent a adquirir l’ampolla del vi novell a través de la botiga online o bé comprant l’ampolla als nombrosos punts físics, repartits al llarg de tot el territori català, i que es troben ja anunciats al web vinovell.cat. És un cupatge amb varietats de garnatxa negra i carinyena.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa