VadeVi
El Celler Masroig presenta el seu club de socis amb beneficis exclusius
  • CA
Celler Masroig

!--akiadsense-->

Vi, territori, cultura i gastronomia. Sota aquesta premissa, el Celler Masroig, un dels cellers més cèlebres de la DO Montsant, ha llançat avui el Club Celler Masroig, premiant així la fidelitat dels seus clients. El club neix amb l’objectiu de donar a conèixer els productes del celler en concret i la cultura vinícola en general, tot apropant-la a altres activitats culturals i d’oci i creant sinergies amb altres empreses o entitats que puguin oferir descomptes o privilegis als mateixos membres del club.

Els clients que decideixin formar-hi part, obtindran entre un 10% i un 15% de descompte directe en tots els productes del Celler Masroig, tant en oli com en vi, comprant a qualsevol de les tres agrobotigues que tenen a la seva disposició, ubicades a El Masroig, La Serra i Tivissa. Per una altra banda, els socis que així ho necessitin, podran disposar de la sala de tast per a ús personal, sempre que hi hagi disponibilitat i es reservi prèviament.

En l’àmbit d’enoturisme, els membres del club podran accedir de manera exclusiva a activitats didàctiques i lúdiques com cursos de tast, visites al celler o entrades per a fires concretes, entre altres activitats. A banda d’això, el celler organitzarà anualment dos esdeveniments exclusius per als socis, com conferències o tastos a cegues.

Pren especial importància la pàgina web del club, una intranet a través de la qual els socis s’hauran d’identificar amb les seves dades personals. Un cop accedeixin, trobaran informació personalitzada, notícies rellevants, descomptes en col·laboració amb altres entitats i butlletins amb ofertes especials. De manera excepcional, els clients que així ho desitgin podran comprar de manera online els vins que formin part d’aquests descomptes, que podran ser noves anyades, vins d’edició limitada o nous productes.

A la mateixa intranet, disposaran d’assessorament tècnic a través de diferents publicacions amb informació sobre els vins i els seus maridatges. També trobaran l’apartat “consultes a l’enòleg”, on podran realitzar preguntes directes a l’enòleg del celler, a través d’un breu formulari, per resoldre dubtes sobre algun vi en concret, combinacions de maridatges o qualsevol qüestió que vulguin conèixer.

Amb el llançament del club, el Celler Masroig ofereix un valor diferencial als seus clients, sense perdre la seva essència i caràcter des de la seva fundació, l’any 1917. Des del primer dia, els membres del Celler Masroig han treballat contínuament, introduint nous coneixements i apostant per la innovació.

Donar-se d’alta al Club Celler Masroig

La persona interessada en formar part del club, haurà de posar-se en contacte amb el Celler Masroig a través dels telèfons 977 825 026, 977 825 026 (ext. 02) i el mòbil 646 743 922 o enviant un correu electrònic a [email protected]. Posteriorment, es contactarà amb ell per a formalitzar-ho.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa