Una imatge del Celler Batea">

Celler Batea presenta la nova línia de vins ecològics “Naturalis Mer” el pròxim divendres 9 de maig, a les 12 h, en el marc de la fira Biocultura al palau Sant Jordi. L’objectiu de la cooperativa és respondre a la inquietud general de consumir productes naturals i, al mateix temps, a l’interès del productor de preservar al màxim el medi ambient.

Els vins “Naturalis Mer” que es presenten són un blanc jove de garnatxa blanca 100% -la varietat més emblemàtica i característica de la Terra Alta- i un negre elaborat amb les varietats de garnatxa negra i cabernet sauvignon, amb tres mesos de criança en bótes de roure francès.

El tast-maridatge estarà presentat pel xef Roger Viñas del restaurant Mainaró, amb una estrella Michelin, i anirà a càrrec del president de Celler Batea, Miquel Sangenís, i l’enòleg d’aquest celler cooperatiu, Luis Marín.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa