VadeVi
Cellers Carol Vallès inicia la celebració dels seus 25 anys
  • CA

Carol Vallès està enguany d’aniversari: celebra el seus 25 anys. Amb una tradició familiar en l’elaboració de caves, Joan Carol va fundar el celler l’any 1996 a l’antiga masia dels avis Can Parellada, i per commemorar-ho, aquest diumenge 2 de maig han organitzat un petit acte de presentació en el qual destaparan per primer cop el nou cava de la casa, La Mallerenga Gran Reserva Brut Nature.

Aquest escumós és un cupatge 50% xarel·lo i 50% chardonnay que ha reposat i fet criança en rima durant més de 50 mesos. Coincidint amb l’aniversari, surt al mercat amb una edició limitada de 2.701 ampolles.

L’esdeveniment comptarà amb la presència de les dues generacions actives del celler, Joan Carol i Guillem Carol, i serà espai per la presentació d’un nou vídeo promocional que protagonitzen l’actriu Maria Ramírez i Àngels Bassas i que ha estat guionitzat per l’escriptor i premi Sant Jordi, Jordi Cabré.

Una història familiar amb tradició

De la mà de Teresa Vallès, Joan Carol va començar a comercialitzar els caves que s’havien elaborat durant anys a la família. El primer, amb els cognoms de la mare de Joan Carol, va ser El ‘Parellada i Faura’. Més tard, el cava que porta el nom del seu fill, ‘Guillem Carol’ i l’últim, La Mallerenga, un cava que en diuen “de col·lecció”.

Carol Vallès aposta pel mètode tradicional, els cupatges singulars, l’agricultura ecològica i les llargues criances. Actualment, el projecte té la mirada posada en el futur, amb un compromís ferm per l’entorn, la sostenibilitat i l’enoturisme.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa