VadeVi
Cellers catalans se sumen a la prevenció del coronavirus ‘per responsabilitat’
  • CA

La crisi pel coronavirus ja és del tot transversal i està trastocant tota la societat catalana i el món del vi no n’és aliè. Ja són uns quants els cellers que per “responsabilitat” han anunciat que tanquen les seves portes i cancel·len totes les visites a partir de demà.

És el cas de Mas Blanch i Jové a la DO Costers del Segre que a través d’Instagram ha anunciat que “davant la situació d’emergència” cancel·la totes les visites al celler fins a mitjans d’abril. Asseguren que “el més important és la salut dels amics que ens visiten”.

Veient la situació d’emergència en la que ens trobem i perquè el més important és la salut dels amics que ens visiten, Mas Blanch i Jové cancel·la totes les visites al celler fins a mitjans d’abril. Perdoneu les molèsties. Viendo la situación de emergencia en la que nos encontramos y porque la salud de los amigos que nos visitan es lo más importante, Mas Blanch i Jové cancela todas las visitas a la bodega hasta mediados de abril. Perdonad las molestias. Due to the current emergency situation and because the health of the friends that visit us is the most important thing, Mas Blanch i Jové will be closed to the public until mid April. We apologise for the inconvenience.

A post shared by Celler Mas Blanch i Jové (@masblanchijove) on

També han fet un anuncia similiar des de Cava Guilera al Penedès. Expliquen que es tracta “d’un exercici d’empatia i responsabilitat social” i cancel·len les visites al celelr fins a nou avís. Asseguren a més que reduiran l’activitat econòmica al mínim imprescindible i que es mantindran actius pel que fa a la producció.

CAT I ESP I ENG ◻ ◻ CAT ? D’acord amb el grau d’emergència decretat per la Generalitat de Catalunya [[[ i també com un exercici d’empatia i responsabilitat social ]]] hem decidit cancel.lar totes les visites al celler fins a nou avís. Reduïrem l’activitat econòmica al mínim imprescindible i ens mantindrem actius a nivell de producció. Moltes gràcies, tot l’equip de Cava Guilera. ◻ ◻ ESP ? De acuerdo con el grado de emergencia decretado por la Generalitat de Catalunya [[[ y también como un ejercicio de empatía y responsabilidad social ]]] hemos decidido cancelar todas las visitas a la bodega hasta nuevo aviso. Reduciremos la actividad económica al mínimo imprescindible y nos mantendremos activos a nivel de producción. Muchas gracias, todo el equipo de Cava Guilera. ◻ ◻ ENG ? We are going to cancel all the winery tours due to the governmental warnings. We prefer to be responsible in order to return to normal as soon as possible. We will keep you informed. Thank you very much, the Guilera Team. . . . #somcavaguilera #elcavaescultura #plaerentrevinyes ? #cava ? #cava ? #cava ? #cava ? #cava ? . . . #BCNmoltmes▫️#penedesexperience▫️#viusubirats ???????????????????? . . .

A post shared by Cava Guilera (@cavaguilera) on

També han adoptat la mateixa mesura a Cava Bertha. Cancel·len totes les visites pels propers caps de setmana “per protegir així els nostres treballadors i clients” expliquen també a Instagram.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa