VadeVi
Els cellers de la DO Conca de Barberà s’uneixen per fer un vi solidari per Rendé Masdéu
La DO Conca de Barberà amb el celler Rendé Masdéu

!--akiadsense-->

La DO Conca de Barberà s’està organitzant per elaborar un vi solidari per recaptar fons per Rendé Masdéu, el celler que ha quedat arrasat pel desbordament del riu Francolí. Serà un cupatge solidari realitzat amb l’aportació desinteressada de tots els cellers de la Conca de Barberà que hi vulguin col·laborar, i que es posarà a la venda el més aviat possible.

Però no serà l’única acció solidària. La DO Conca de Barberà està treballant per organitzar-ne d’altres en suport al celler. I per analitzar la situació, el seu president, Bernat Andreu, s’ha reunit amb Salvador Puig, president de l’INCAVI, Àngel Xifré, director dels Serveis Territorials d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació a Tarragona i diferents elaboradors, cellers, cooperatives i viticultors de la denominació d’origen.

Una d’aquesta accions serà una recollida de fons a la Festa del Trepat 2019. I tot el que es recapti, amb la venda de vins i amb les aportacions voluntàries, es faran arribar directament a Rendé Masdéu.

A més, la denominació d’origen ha obert el seu correu comunicacio@doconcadebarbera.com per tal que tots aquells que ho desitgin puguin fer arribar les seves propostes solidàries per fer costat al celler de l’Espluga de Francolí.

Des de la DO Conca de Barberà reiteren el seu suport a la Mariona i el Jordi, propietaris del celler, i recorden que “estem al vostre costat”.

Nou comentari

Comparteix