VadeVi
Cellers Maset dona 14.975 € a diverses ONG de pallassos
  • CA
Cellers Maset lliura prop de 15.000 euros a diverses ONG de pallassos

El passat 7 de gener va finalitzar el termini per participar en la campanya Somriures. Una iniciativa del celler del Penedès amb l’objectiu d’ajudar als nens hospitalitzats mitjançant una donació econòmica a 7 ONG de pallassos d’hospital de diferents punts de la península Ibèrica (Algaraklown, Clowntigo, Pallapupas, Payasosalud, Saniclown, Socialclown i Xaropclown), i a més, difondre la seva important tasca social.

Fins a 2.995 persones han fet el pallasso per una bona causa ajudant a passar una estada més feliç a l’hospital a milers de nens i nenes i a les seves famílies.

Per participar era necessari utilitzar un tap de vi o cava (de qualsevol marca), simular amb ell el nas d’un pallasso i compartir la fotografia a Facebook, Twitter o Instagram amb el hashtag“> #perun2018denassos. Per cada fotografia compartida, el celler ha donat 5 € a l’acció social de les 7 ONG sumant un total de 14.975 €.

Aquesta iniciativa és un dels projectes de responsabilitat social corporativa del celler, com ho és també la col·laboració anual amb La Marató de TV3.

Marc Massana, director general de Cellers Maset destacava que en aquesta cinquena edició s’ha triplicat l’import de l’any passat en aquesta iniciativa i convidava a tothom a “convertir aquesta iniciativa en tota una tradició del celler durant les festes de Nadal”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa