Cellers Torres, premi a l’Experiència turística més innovadora

Els 'Wine Tourism Awards' promouen i reconeixen l’excel·lència i innovació en enoturisme

Cellers Torres rep el premi a l’‘Experiència turística més innovadora’ als Wine Tourism Awards, que entrega la reputada revista especialitzada Drinks International. En la seva cinquena edició, el jurat ha atorgat aquest guardó al celler familiar del Penedès per la seva capacitat de crear experiències realment innovadores, poc habituals, destacant quatre de les seves propostes: el Tour enofotogràfic, l’Enocursa, el Taller d’elaboració de brandi i l’experiència de Tapes a cegues (Blind Tapas). El jurat també assenyala que la Nit d’estrelles, que va ser premiada en una altra edició, continua impressionant com a exemple d’experiència innovadora, segons publica la revista britànica en el número de febrer.

Els Wine Tourism Awards, convertits en un referent en el sector, promouen i reconeixen l’excel·lència i innovació en enoturisme. És la tercera vegada que Cellers Torres ha estat guardonat com a experiència turística més innovadora, i és, a més, l’únic celler espanyol reconegut el 2016; els altres cinc premiats procedeixen d’Austràlia, Sudàfrica i Portugal.

El Centre de Visites de Cellers Torres, situat a Pacs del Penedès, ofereix més de vint experiències entorn al món del vi per a tot tipus de visitants. A les propostes que ofereix de manera habitual al llarg de l’any, s’hi sumen cada any experiències singulars que se celebren en dates concretes.

És el cas de dues de les experiències mencionades pel jurat dels Wine Tourism Awards: el Tour enofotogràfic, una activitat de tardor per a què aficionats a la fotografia aprenguin, amb un fotògraf professional, diferents tècniques gràcies a la varietat d’espais, interiors i exteriors, que ofereix el celler. I l’enocursa, una carrera popular entre vinyes que acostuma a celebrar-se a la primavera.

Per altra banda, l’experiència ‘Blind Tapas’ ofereix als participants la possibilitat d’endinsar-se al món de les aromes, els sentits i les sensacions a través d’un sorprenent maridatge, mentre que al Taller d’elaboració de brandi, els visitants descobreixen els secrets d’aquest destil·lat i elaboren la seva pròpia barreja, que s’emporten a casa en una ampolla com a record.

El Centre de Visites de Cellers Torres compta amb un equip d’unes trenta persones i rep cada any prop de 100.000 visitants de tot el món.

Nou comentari