VadeVi
Un centenar de cellers catalans mostren els seus vins a Prowein 2018
  • CA
Cellers catalans a Prowein 2017

!--akiadsense-->

Un total de 95 cellers elaboradors de vins i caves de les 12 denominacions d’origen reconegudes a Catalunya es presenten en la fira Prowein d’Alemanya, que té lloc del 18 al 20 de març a Düsseldorf, amb el suport del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP), sota la direcció i coordinació de l’empresa pública Promotora d’Exportacions Agroalimentàries (PRODECA).

Prowein, la fira vinícola més prestigiosa d’Europa, rebrà al voltant de 58 mil compradors professionals del sector minorista, majorista, importació i exportació, gran distribució i canal Horeca, a més d’un miler de periodistes acreditats i 6.615 expositors de més de 60 països.

La dimensió internacional d’aquest certamen i la rigorosa professionalitat dels visitants procedents de 130 països formen part d’una aposta per a créixer en un dels mercats més importants dels vins i caves catalans, com és Alemanya. A més d’aquest focus, la diversificació de mercats i clients també forma part dels objectius dels cellers catalans, i per això Prowein esdevé una aposta forta que compta amb el suport del Departament d’Agricultura, a través de PRODECA, i amb la col·laboració de l’INCAVI. Així, la participació en l’estand de Catalunya permetrà les empreses participants establir i consolidar contactes comercials.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa