VadeVi
El cervell i la percepció del vi centren el primer fòrum internacional sobre la neurociència i el vi
  • CA
Cervell

!–akiadsense–>

Neix a Barcelona el primer fòrum internacional sobre la neurociència i el vi. Es diu Brain & Wine i és una iniciativa que promouen sommeliers i neurocientífics entre els que destaquen Daniel Low, de la Fundació INECO d’Argentina, Ferran Centelles de El Bulli Foundation, Bruno Mesz de la Universitat de Tred de Febrero d’Argentina i Qian Janice Wang i Charles Spence de la Univsitat d’Oxford.

Amb la col·laboració del grup Codorníu-Raventós, Brain & Wine vol respondre a preguntes com què vol dir que un vi és millor sigui millor que un altre? o què li passa al cervell quan integrem el color amb el gust d’un vi? o com pot influir l’art i la tecnologia en la degustació?

I es farà amb la participació de neurocientífics, enòlegs, filòsofs musicòlegs i sommeliers que participaran en xerrades, classes magistrals i taules rodones. Els assistents a més podran participar en diferents instal·lacions artístiques per reflexionar sobre les noves tendències en la percepció del vi i el consum. O experimentar amb copes de vi amb sensors que detecten el glop i generen vibracions i sons o taules dissenyades per crear una experiència única juntament amb el vi a través dels sentits.

Les inscripcions es poden fer seguint aquest enllaç.

Brain & Wine pretén anar un pas més enllà en el món de l’enologia. I vol convertir-se en l’oportunitat de comprovar en primera persona l’influx de la ciència en el gaudi de beure una copa de vi.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa