VadeVi
Cevipe presenta “Sol de Nit”, dos vins joves, afruitats i de baixa graduació
  • CA

Cevipe llença al mercat Sol de Nit, una beguda aromatitzada jove, fresca, afruitada, elaborada a base de vi blanc o rosat i amb una combinació d’aromes naturals de fruita. És un producte amb una graduació alcohòlica de només 7,5%, que es pot prendre com aperitiu, a les postres i en l’elaboració de combinats, segons recomanen els elaboradors. Sol de Nit inclou dues varietats: Rosat Aranja -a base de vi rosat amb aroma natural d’aranja- i Blanc Préssec -amb vi blanc i préssec.

Sol de Nit és fruit d’un conveni intercooperatiu amb la cooperativa francesa més gran de França, Vinadeis. L’acord es va prendre en el marc del Fòrum Mundial de Cooperatives Vitivinícoles, del qual Cevipe és soci cofundador, amb l’objectiu d’innovar en la recerca de nous productes.

“Sol de Nit ha estat un gran encert, sobretot pensant en els que no consumim habitualment vi -diu Montse Sanahuja, filla d’un soci viticultor. “La magnífica combinació del vi blanc jove amb l’aroma i sabor dels dolços i saborosos préssecs del Penedès i amb poc grau donen com a resultat una beguda ideal per prendre relaxadament a la terrassa de casa amb bona companyia”.

Els nous productes es poden aconseguir a les agrobotigues Agro-Tast del Vendrell (Ctra. de Valls, 15) i a l’Agro-Tast de l’Arboç (carretera de l’Arboç a Banyeres, km 3.8).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa