VadeVi
El Cicle Polièdric dona a conèixer “Les novetats de la DO Costers del Segre”
Cicle Polièdric DO Costers del Segre

!--akiadsense-->

El tercer tast del cicle posa de manifest la realitat de la DO Costers del Segre que, tal com apunta el Sr. Tomàs Cusiné, president de la DO, “ha augmentat tant en nous vins com en cellers i ha ampliat zones. La DO Costers del Segre és una DO polièdrica en si mateixa, un ventall de diferents zones dins la pròpia DO. El Cicle Polièdric vol transmetre els nostres vins en diferents formats i motivacions”.

L’acte, organitzat per la DO Costers del Segre en col·laboració amb el Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, ha estat presidit de nou pel Diputat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, Sr. Carles Gibert i el president de la DO Costers del Segre, Tomàs Cusiné. En aquesta ocasió, la Sílvia Culell, periodista i sommelier, membre de l’equip de redacció del vi a la Bullipèdia de ElBulliFoundation ha conduit l’acte tot moderant el debat i el tast.

Els vins i cellers participants en aquest tast: Garnatxa 2020 de Castell del Remei, La Montsec blanc 2019 del Celler del Montsec, Alto Siós 2016 de Costers del Sió, Purgatori 2017 del celler Purgatori, Abadia 2018 de Raimat i Fira 2019 de Solana Roivert.

El Cicle Polièdric obre una mirada diferent a través de l’experiència i coneixement dels propis cellers que actuen de prescriptors d’un producte únic i alhora divers marcat per la continentalitat, el saber fer i l’experiència. Pretén apropar la DO Costers del Segre als professionals del món del vi, premsa, prescripció, restauració i sommelieria. Els dos primers tastos del cicle, van explicar la singularitat dels Cellers d’Altura i els Petits productors que es troben a la Denominació d’Origen.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa