Després de l’èxit de l’Espai Penedès a Barcelona, l’entitat busca aquest 2016 promocionar la cultura del vi entre els més joves, i també el no tant del Penedès.

És per aquest motiu que al 18 de febrer a les 21h inicia un cicle de més de 15 tastos i maridatges a la sala del Centre Agrícol de Vilafranca, al Passatge Alcover, núm. 2. Totes les activitats seran als dijous a les 21h i tindran una duració d’uns 90 minuts aproximadament.

Tastavins busca que, igual que passa amb l’Espai Penedès|Bcn, al Penedès hi hagi una sala amb una programació estable i periòdica de tastos i maridatges de vins i caves amb tota manera de productes.

El cicle de tastos i maridatges vol ser molt complet i anirà des dels maridatges amb foies fins als pernils, les pizzes, el sushi, les tòfones o el préssec de l’Ordal. Tot això amb vins i caves fets al Penedès.

L’objectiu, com explica Joan Tarrada, el president de l’entitat, és “atraure nou públic al fantàstic món del vi i el cava”. Tarrada explica que “Tastavins és una entitat que per sobre de tot vol promoure els actius del Penedès i això passa, en primera instància, per fer-ho entre la mateixa gent del Penedès que massa sovint ignora el gran potencial que té al costat de casa”.

Preu i compra

Cada tast tindrà una capacitat màxima de 25 persones i es podran comprar les entrades al web de l’entitat (tastavinspenedes.cat) per 13€ als socis i 17€ als que encara no siguin socis de Tastavins.

Dijous 18 de febrer hi haurà un primer tast de formatges blaus amb vins del Penedès, però ja es poden comprar els tastos i maridatges que hi ha programats fins a finals del mes d’abril.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa