VadeVi
El Cigró d’Or serà el restaurant efímer de nou cellers
  • CA
Oirol Llavina crearà àpats que maridin amb els vins de nou cellers
Oirol Llavina crearà àpats que maridin amb els vins de nou cellers | El Cigró d’Or

!–akiadsense–>

La gira d’estiu del restaurant El Cigró d’Or comença aquest dissabte a Jean Leon. El restaurant de Vilalfranca del Penedès inicia una gira d’estiu i servirà els seus àpats durant una nit a diversos cellers del Penedès i a un del Priorat.

Les vetllades estan contemplades com unes experiències enogastronòmiques en espais singulars de cada celler que casaran un menú premium creat pel xef del restaurant, Oriol Llavina amb els vins o escumosos més representatius. A cada un d’aquests emplaçaments es contempla un menú diferent d’acord amb les característiques dels vins o escumosos.

El tour del Penedès comença aquest dissabte a Jean Leon i preveu els següents cellers i les dates: 26 de juny i 22 d’agost a Recaredo, 3 de juliol a Can Bas, 11 de juliol a Celler Pardas, 17 de juliol i 15 d’agost a Avgvstvs Forvum, 31 de juliol a Can Ràfols dels Caus, 7 d’agost a Parés Baltà, 5 de setembre a Vins El Cep i l’única visita al Priorat serà a Merum Priorati dia 12 de setembre. El preu d’aquesta experiència en la que l’àpat es pensarà per adaptar-lo als vins i escumosos, dependrà de cada celler. I per assistir-hi caldrà reservar prèviament seguint aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa