VadeVi
Cinc objectes que no poden faltar en la carta als reis d’un winelover
  • CA

Si durant el darrer any us heu portat bé i no heu fet massa entremaliadures és possible que els Reis d’Orient us portin algun regal. Per si encara no heu fet la carta, us volem fer alguns suggeriments d’objectes que els podeu demanar.

  1. Llevataps The Durand
Llevataps The Durand

!–akiadsense–>

!–akiadsense–>

Amb aquest llevataps no hi ha tap que es resisteixi. Dotat de dues làmines i una espiral, és la combinació del llevataps tradicional i el llevataps de làmines. Primer s’insereixen les làmines i un cop introduït, s’insereix la part amb l’espiral. Treballant conjuntament ambdues parts permeten treure els taps de suro més fràgils de les ampolles antigues.

El preu és de 169 euros i es pot comprar a: https://www.coallagourmet.com/es/accesorios/2003-the-durand.html

  1. Coravin
Coravin

!–akiadsense–>

El Coravin és la solució per gaudir de les grans vins que guardem i mai trobem l’ocasió idònia per obrir-los. El Coravin és un estri que permet extreure vi d’una ampolla sense haver d’obrir-la, preservant la part que queda dins de l’ampolla amb gas argó.

El preu és de 199 a 999 euros segons el model i es pot comprar, entre altres llocs, a Vila Viniteca, El Corte Inglés, Lavinia o FNAC.

  1. Bomba de buit AUTOVAC 2 de Climadiff
Bomba Autovac 2

!–akiadsense–>

Sou dels que no us acabeu l’ampolla de vi? Cap problema, aquesta bomba de buit automàtica elimina l’aire de l’ampolla i us allargarà la vida del vi durant uns quants dies, evitant l’oxidació, sense que hagueu d’estar pendents de manxar la bomba i de si el tap ha quedat ben tancat o no.

El preu és de 34,90 euros i la podeu trobar a: http://www.vinoteca.es/tapon-de-vacio-automatico-autovac2.html

  1. Decantador Amadeo de Riedel
Amadei de Riedel

!–akiadsense–>

!–akiadsense–>

Fet a ma bufant el vidre i amb forma d’arpa, el decantador Amadeo de Riedel és extremadament elegant, tant que posat al menjador de casa, molts no sabran si és un decantador o una obra d’art. Creat l’any 2006 amb motiu del 250 aniversari de Riedel, aquest decantador farà del servei del vi tot un espectacle.

El preu és de 260 euros i el podeu comprar a qualsevol botiga especialitzada de vins que tinguin copes Riedel

  1. Vinos Volumen I. Contextualización y Viticultura. RBA Editores.
Bullipedia

!–akiadsense–>!–akiadsense–>

Un llibre imprescindible per a totes i tots els que estimem el vi. Es el primer volum del Sapiens del Vi, una obra de la Bullipedia en la que es contextualitza i s’aprofundeix sobre el vi i la viticultura. L’obra dirigida per Ferran Adrià i Ferran Centelles, aplica el mètode Sapiens, desenvolupat per l’equip del Bulli al món del vi.

El preus és de 59,00 euros i es pot comprar en qualsevol llibreria.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa