VadeVi
Cinc sommeliers catalans competiran a Madrid per ser els millors de l’Estat

Els sommeliers de l’Estat es preparen per una nova edició del Campionat Nacional de Millor Sommelier d’Espanya 2021 que se celebrarà el proper mes d’octubre en el marc del Saló Gourmets de Madrid. De Catalunya, hi participaran i competiran per endur-se el reconeixement cinc professionals de la sommelieria:

  • Ton Colet Massana, sommelier al restaurant El Cigró d’Or (Vilafranca el Penedès). Colet va ser un dels tres finalistes en la darrera edició del concurs a Catalunya l’any 2019.
El sommelier Ton Colet, amb llarga experiència en el sector, actualment treballa al Cigró d’Or
  • Anna Casabona Paris, sommelier i delegada de vendes a Juvé & Camps (Sant Sadurní d’Anoia). Casabona va ser una de les tres finalistes en la última edició del concurs a Catalunya, l’any 2019.
Anna Casabona és jurat de diversos concursos de vins | Victor Torija
  • Cristian Sánchez Sánchez, sommelier al restaurant Lasarte (Barcelona).
Cristian Sánchez és el sommelier del restaurant Lasarte

  • Ferran Vila Pujol, sommelier al restaurant La Banyeta (Palol de Revardit-Girona). Vila va ser el Millor sommelier de Catalunya l’any 2018.
El sommelier del restaurant La Banyeta amb Anna Vicens, presidenta de l’ACS
  • Audrey Doré, cap de Sommeliers al restaurant Celler de Can Roca (Taialà-Girona). Doré va ser la millor sommelier catalana l’any 2019, en la darrera edició del concurs abans de la pandèmia.
Audrey Doré
Audrey Doré, cap de sommeliers a El Celler de Can Roca

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa