VadeVi
Cinquanta-vuit artistes opten als Premis Nadal de pintura
  • CA

Un total de 58 artistes d’arreu del país competeixen enguany a la 23a edició del Premi de Pintura Nadal Cava. La nova edició tindrà lloc en el marc de la 29a mostra d’art Firart que se celebra durant la Festa Major de Sant Fèlix de Vilafranca del Penedès. El Premi Nadal Cava té una dotació de 800 euros per al primer classificat, 400 per al segon i 300 per al tercer.

Tots els participants al Firart presenten obra de petit format que estarà a la venda entre el 22 d’agost i l’1 de setembre a la capella de Sant Joan de Vilafranca a preus que oscil·len entre els 50 i els 175 euros. Com cada any, cada artista dóna una obra de gran format a l’organització amb la qual opta a un dels tres Premis Nadal Cava.

Les tres peces guanyadores s’incorporen al fons artístic de Caves Nadal i la resta se subhasten públicament i la recaptació es destina íntegrament al fons de la Festa Major de Vilafranca. La subhasta se celebrarà el dijous 1 de setembre a les 18.30h al pati de l’escola Estalella Graells i enguany estarà dirigida per l’actor gelidenc Biel Duran.

Firart s’ha consolidat com un dels supermercats autoservei de pintura de petit format amb més renom d’arreu de Catalunya i ofereix cada any l’obra d’una seixantena de pintors, entre joves i consagrats, que conreen els més diversos estils artístics. Cada pintor que hi participa aporta 20 obres i, des de fa tres anys, també tenen l’oportunitat d’aportar obres de gran format que es posen a la venda a preu lliure.

Firart 2016 s’inaugurarà dilluns 22 d’agost a les 8 del vespre i estarà oberta al públic fins l’1 de setembre en horari de 12h a 14h i de 19h a 22h.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa