VadeVi
Clàssic Penedès i Corpinnat no es posen d’acord per crear una nova Denominació d’Origen
  • CA
Els representants dels sis cellers impulsors de la marca Corpinnat que ara ja arriba a nou.

!--akiadsense-->

Els cellers elaboradors de Clàssic Penedès, els escumosos de la DO Penedès i Corpinnat, els cellers escindits de la DO Cava, donen per tancada la primera fase de converses per a la creació d’una futura DO de vins escumosos del Penedès sense haver arribat a un acord definitiu. En un comunicat fet public aquest dimarts, ambdues parts valoren molt positivament aquest període de diàleg ja que s’han assolit acords en alguns temes, tot i que es mantenen discrepàncies en d’altres. Després de la darrera reunió celebrada l’11 de març passat, les dues parts s’han emplaçat a continuar treballant internament des de cada col·lectiu els punts de desacord sense estar condicionats a un calendari immediat.

En el mateix comunicat afirmen que “tant l’objectiu com la voluntat d’impulsar una nova DO de vins escumosos del Penedès que tingui com a principals valors la defensa del territori i la qualitat del producte es manté intacta per ambdues parts”. Asseguren que “aquests deu mesos de converses han servit per aproximar posicions i arribar a acords rellevants per a la futura DO, però després d’aquest període de contactes hem arribat a la conclusió que cal continuar madurant els punts de discrepància de manera interna”.

Tant els elaboradors de Clàssic Penedès com els de CORPINNAT volen manifestar el compromís de dialogar amb qualsevol col·lectiu “pel bé del conjunt del sector i del territori”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa