VadeVi
Clos Figueras rep el Premi Gourmet al Creixement Empresarial i la Internacionalització
  • CA
Anne Cannan de Clos Figueras en el moment de rebre el premi
Anne Cannan de Clos Figueras en el moment de rebre el premi

!–akiadsense–>

El Premi al Creixement Empresarial Internacionalització, de la quarta Nit del Gourmet català ha estat pel celler Clos Figueras, per la seva llarga trajectòria de més de quatre dècades portant els seus vins arreu fins a estar presents en 55 països.

El Palau Pedralbes de Barcelona ha acollit aquest dimecres la celebració de la Nit del Gourmet Català. Es tracta de la seva quarta edició organitzada pel Clúster Gourmet de Catalunya Catalonia Gourmet des del 2015.

Ha aplegat a productors i elaboradors, empresaris i restauradors, xefs i personalitats del món de la gastronomia catalana. La presència vitivinícola estava representada pels vins de Clos Figueras de la DOQ Priorat, el Celler Petit Duran de la DO Costers del Segre, Jean Leon de la DO Penedès, els / Magnífics de Torres, els caves de Juvé & Camps i els vermuts de Perucchi.

Quatre dels 7 Magnífics de Torres
Quatre dels 7 Magnífics de Torres | M.R.F.

!–akiadsense–>

Clos Figueras, explicava Anne Cannan, en declaracions a Vadevi, “va ser un dels pirmers cellers en formar part del Cluster Catalonia Gourmet, una plataforma que ha de servir per fer força conjunta en l’impuls de la projecció dels productes catalans”.

Els vins blancs del celler Petit Duran a la Nit del Gourmet
Els vins blancs del celler Petit Duran a la Nit del Gourmet | M.R.F.

!–akiadsense–>

Per Sara Petit, del celler Petit Duran, “és una bona oportunitat per donar a conèixer els nostres productes. D’una banda els nostres vins i d’una altra els olis que també elaborem”. Aquest celler de la DO Costers de Segre fa anys que treballa amb produccions 100% ecològiques.

Des de Vermuts Perucchi, per la seva banda, creuen que “és un obvietat” que el vermut és un producte gourmet, i per això també hi tenien un estand amb totes les seves referències.

Vermuts Perucchi eren presents a la Nit Gourmet al Palau de Pedralbes
Vermuts Perucchi eren presents a la Nit Gourmet al Palau de Pedralbes

!–akiadsense–>

La gala, presentada pel periodista i actor Quico Novell, ha estat presidida per la Consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà. Un esdeveniment en el que xef Nandu Jubany ha rebut el Premi Gourmet Català de l’Any en reconeixement a la seva trajectòria, i compromís cap als productes catalans

La Nit del Gourmet emmarcat dins del Pla d’Actuació de Catalonia Gourmet, ha servit per a la presentació oficial de les novetats dels socis de Catalonia Gourmet. Àngel Velasco, president del Clúster, ha recordat que “la IV Nit Gourmet Català consolida l’acte com a referent del sector amb una mitjana de 400 assistents les tres primeres edicions (més de 600 aquest any). En aquesta edició estem destacant les novetats dels socis de Catalonia Gourmet, i estem posant en relleu que el sector gurmet està contínuament innovant en producte, packaging i estratègia comercial, per tal de donar resposta a les demandes canviants dels consumidors, el mercat bio, la tendència healthy, etc. Crec que la Nit és una bona mostra dels resultats de l’esforç que està fent el sector per a l’excel·lència del producte d’alimentació i begudes a Catalunya”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa