El celler Clos Galena dóna el seu suport a la travessia solidària “Connectat per l’ELA” que, organitzada per Malalts d’Aigua, es farà aquest proper diumenge, 22 d’agost, en benefici de la Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls. Els participants a la travessia nedaran els 45 quilòmetres que hi ha entre la plataforma petroliera Casablanca que té Repsol, a alta mar, ins el Club Nàutic Cambrils. Per la seva banda, el celler col·labora amb aquesta recollida de fons destinant 1€ de cada ampolla que ven del vi “Secrets de Mar”, que es pot comprar a la seva pàgina web i també a les botigues físiques.

A la travessia hi prendran part 12 nedadors de Malalts d’Aigua encapçalat per Jordi Cervera i faran relleus per recórrer la distància que separa la plataforma de terra ferma. Tant l’Ajuntament de Cambrils com el Club Nàutic de la localitat també han donat el seu suport a aquesta activitat solidària, que no només contribuirà a donar suport als afectats i a les famílies i a la investigació sobre aquesta malaltia, que a Catalunya afecta aproximadament 400 persones. A més, també és una acció per donar visibilitat a l’esclerosi lateral amiotròfica i no nomes als qui la pateixen sinó també a la seva família directa, que en total sumen unes 1.200 persones.

L’exjugador de futbol Juan Carlos Unzué, que pateix aquesta malaltia i que fa molts esforços per visibilitzar-la, va declarar durant la presentació de la travessa, ara fa uns mesos, que precisament l’esport és un exemple perfecte de la força que pot tenir l’acció col·lectiva.

Nou comentari

Comparteix