VadeVi
Clos Galena, amb la travessia de Malalts d’Aigua contra l’ELA

El celler Clos Galena dóna el seu suport a la travessia solidària “Connectat per l’ELA” que, organitzada per Malalts d’Aigua, es farà aquest proper diumenge, 22 d’agost, en benefici de la Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls. Els participants a la travessia nedaran els 45 quilòmetres que hi ha entre la plataforma petroliera Casablanca que té Repsol, a alta mar, ins el Club Nàutic Cambrils. Per la seva banda, el celler col·labora amb aquesta recollida de fons destinant 1€ de cada ampolla que ven del vi “Secrets de Mar”, que es pot comprar a la seva pàgina web i també a les botigues físiques.

A la travessia hi prendran part 12 nedadors de Malalts d’Aigua encapçalat per Jordi Cervera i faran relleus per recórrer la distància que separa la plataforma de terra ferma. Tant l’Ajuntament de Cambrils com el Club Nàutic de la localitat també han donat el seu suport a aquesta activitat solidària, que no només contribuirà a donar suport als afectats i a les famílies i a la investigació sobre aquesta malaltia, que a Catalunya afecta aproximadament 400 persones. A més, també és una acció per donar visibilitat a l’esclerosi lateral amiotròfica i no nomes als qui la pateixen sinó també a la seva família directa, que en total sumen unes 1.200 persones.

L’exjugador de futbol Juan Carlos Unzué, que pateix aquesta malaltia i que fa molts esforços per visibilitzar-la, va declarar durant la presentació de la travessa, ara fa uns mesos, que precisament l’esport és un exemple perfecte de la força que pot tenir l’acció col·lectiva.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa