VadeVi
Clos Pons acull una nova edició de la jornada d’spinning Baco’s Ride
  • CA
Sessió d’spinning al 2016 | Clos Pons

!–akiadsense–>

El celler Clos Pons organitza la segona edició de la Baco’s Ride, únic esdeveniment oficial d’Spinning® que se celebra a la vora d’unes vinyes. Com l’any passat, el celler instal·larà una seixantena de bicicletes a les immediacions del celler i un pòdium des d’on els presenters David Pérez Aquerreta, Eva Garcia, Toni Binefa i Toni Riveras oferiran 4 sessions guiades d’1 hora que començaran a les 16:30 de la tarda.

Enguany, la Baco’s Ride s’ha traslladat al 16 de setembre per poder gaudir de la vinya en la seva època de màxima esplendor: la verema. Els participants podran venir acompanyats, per qui també s’organitzen activitats paral·leles com visites guiades a les instal·lacions i degustacions. La inscripció inclou, a més a més de les sessions d’Spinning®, servei de dutxes, obsequi de benvinguda i servei de restauració: un buffet d’entrepans gourmet saludables i contemporanis, preparats al moment pel xef de l’empresa Toni Alonso.

A més a més, els aficionats i professionals de l’Spinning® que vulguin actualitzar-se, podran assistir al seminari “Dopamina y progresiones” impartit pel master Instructor David Pérez Aquerreta i presentat al World Spinning and Sport Condition Conference (WSSC) de Miami.

Les inscripcions a la Baco’s Ride podran fer-se a través de la botiga online de Clos Pons. Entre els col·laboradors de l’esdeveniment, hi són Subaru Lleida, Fruits de Ponent, Prodrones Barcelona, Carn Sargaire, Aguas Mondariz i assegurances Urquia&Bas. L’exclusivitat i originalitat de la Baco’s Ride de Clos Pons unida a un preu d’inscripció molt accessible fa que hi assisteixin aficionats i professionals d’Spinning® d’arreu.

La primera edició va ser un èxit de participació i amb aquesta segona edició el celler busca situar-se en el calendari de les cites d’Spinning® a nivell nacional.

Clos Pons, sempre amb l’esport

L’Esport i l‘activitat física són una part essencial d’un estil de vida sa, com una dieta equilibrada, i es per això que el celler dóna suport a diferents activitats esportives que s’organitzen a Lleida i arreu, així com organitzar els seus propis esdeveniments esportius. Amb un especial èmfasi en les activitats amateurs, que obren les portes a tot tipus de participants, Clos Pons vol facilitar que cada cop més gent se senti atreta per l’esport i el practiqui. Entre les activitats esportives que ha organitzat el celler, destaquen La Baco’s ride, una jornada dedicada a l’Spinning®, amb 60 bicicletes instal·lades al celler, o la Trail Clos Pons, que recorre 21 km entre vinyes. Clos Pons també compta amb el seu propi equip de corredors, els Thai runners Clos Pons.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa