Sessió d’spinning al 2016 | Clos Pons

!--akiadsense-->

El celler Clos Pons organitza la segona edició de la Baco’s Ride, únic esdeveniment oficial d’Spinning® que se celebra a la vora d’unes vinyes. Com l’any passat, el celler instal·larà una seixantena de bicicletes a les immediacions del celler i un pòdium des d’on els presenters David Pérez Aquerreta, Eva Garcia, Toni Binefa i Toni Riveras oferiran 4 sessions guiades d’1 hora que començaran a les 16:30 de la tarda.

Enguany, la Baco’s Ride s’ha traslladat al 16 de setembre per poder gaudir de la vinya en la seva època de màxima esplendor: la verema. Els participants podran venir acompanyats, per qui també s’organitzen activitats paral·leles com visites guiades a les instal·lacions i degustacions. La inscripció inclou, a més a més de les sessions d’Spinning®, servei de dutxes, obsequi de benvinguda i servei de restauració: un buffet d’entrepans gourmet saludables i contemporanis, preparats al moment pel xef de l’empresa Toni Alonso.

A més a més, els aficionats i professionals de l’Spinning® que vulguin actualitzar-se, podran assistir al seminari “Dopamina y progresiones” impartit pel master Instructor David Pérez Aquerreta i presentat al World Spinning and Sport Condition Conference (WSSC) de Miami.

Les inscripcions a la Baco’s Ride podran fer-se a través de la botiga online de Clos Pons. Entre els col·laboradors de l’esdeveniment, hi són Subaru Lleida, Fruits de Ponent, Prodrones Barcelona, Carn Sargaire, Aguas Mondariz i assegurances Urquia&Bas. L’exclusivitat i originalitat de la Baco’s Ride de Clos Pons unida a un preu d’inscripció molt accessible fa que hi assisteixin aficionats i professionals d’Spinning® d’arreu.

La primera edició va ser un èxit de participació i amb aquesta segona edició el celler busca situar-se en el calendari de les cites d’Spinning® a nivell nacional.

Clos Pons, sempre amb l’esport

L’Esport i l‘activitat física són una part essencial d’un estil de vida sa, com una dieta equilibrada, i es per això que el celler dóna suport a diferents activitats esportives que s’organitzen a Lleida i arreu, així com organitzar els seus propis esdeveniments esportius. Amb un especial èmfasi en les activitats amateurs, que obren les portes a tot tipus de participants, Clos Pons vol facilitar que cada cop més gent se senti atreta per l’esport i el practiqui. Entre les activitats esportives que ha organitzat el celler, destaquen La Baco’s ride, una jornada dedicada a l’Spinning®, amb 60 bicicletes instal·lades al celler, o la Trail Clos Pons, que recorre 21 km entre vinyes. Clos Pons també compta amb el seu propi equip de corredors, els Thai runners Clos Pons.

Nou comentari

Comparteix