VadeVi
Clos Lentiscus, acceptat a l’associació internacional de cellers biodinàmics
  • CA

El celler Clos Lentiscus, situat al parc natural del Garraf i especialitzat en l’elaboració d’escumosos i vins biodinàmics amb varietats autòctones del Penedés (sumoll, malvasia de Sitges, samsó i xarel.lo) ha rebut el reconeixement al seu treball essent acceptat a l’Assamblea de “La Renaissance des Appellations”.

Així s’ha acordat en la darrera assemblea anual de l’Associació, presidida per Nicolas Joly i que compta amb Didier Soto de Mas Estela com a vicepresident. La decisió d’acceptar a Clos Lentiscus el converteix en el cinquè celler català que formen part d’aquesta entitat biodinàmica internacional al costat de Mas Estela, Recaredo, Família Nin Ortiz i Enric Soler.

“A Catalunya ja hi ha diversos viticultors i cellers que compleixen el valors biodinàmics de l’Associació, així que ens plantegem com a objectiu anar agrupant-los i crear un grup català important a La Renaissance des AOC”, explicava Didier Soto, representant de l’entitat a l’Estat espanyol.

Per arribar a aquest objectiu, La Renaissance des AOC comtarà amb la col·laboració del distribuïdor internacional català MOONWINE, especialista en l’exportació de cellers biodinàmics, orgànics i naturals majoritàriament catalans. “Va ser curiós descobrir com una empresa comercialitzadora tenia els mateixos valors que la nostra associació. El seu coneixement ens ajudarà en les accions que realitzem en la selecció de cellers biodinàmics a Catalunya”, explica Soto.

El passat dissabte 12 de març, tan Clos Lentiscus, Mas Estela com Recaredo van participar en el tast que La Renaisance des AOC va organitzar a Düsseldorf com a prèvia de la fira Prowein.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa