VadeVi
El Club Rotary triarà el seu cava solidari, públicament, en un sopar a la Confraria del Cava
  • CA

!–akiadsense–>

El proper divendres dia 27 de setembre, el Club Rotary de Vilafranca, en coordinació amb Rotary Barcelona, Rotary International, la Confraria del Cava Sant Sadurní i l’Ajuntament de Subirats, organitza a Torre Ramona, la seu de la Confraria del Cava, una vetllada per a escollir el seu cava solidari 2019-20.

Els enòlegs han triat en un tast a cegues tres caves finalistes d’entre tots els que s’han presentat al concurs. Els caves finalistes són dels cellers Roger Goulart, 1+1=3 i Giró Ribot. Una terna formada per l’alcalde de Subirats, Pere Pons, l’escriptor Zoltan Nagy i el sumiller i cap de redaciió de Vadevi, Ramon Roset constituiran el jurat encarregat de triar el cava guanyador en un tast a cegues públic.

La vetllada permetrà als assistents que ho desitgin realitzar una visita guiada (19h) a Torre Ramona, gentilesa de l’Ajuntament de Subirats, seguida d’una degustació (19:45h) dels tres caves finalistes. Podràn també seguir en directe la deliberació per part del jurat que triarà quin serà el cava solidari del Club Rotary 2019-20. Posteriorment es farà un sopar solidari on els beneficis de l’organització de l’acte es destinaran a la compra d’una nova ambulància per a Creu Roja de l’Alt Penedès.. S’obsequiarà als assistents amb una copa commemorativa. L’esdeveniment té un cost de 50€.

Les inscripcions estan obertes fins dimarts dia 24 de setembre a les 16h. Per a fer-ho només cal posar-se en contacte amb la Confraria del Cava, al telèfon 93 891 28 03 o enviant un correu a l’adreça: [email protected]

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa