El Club Rotary triarà el seu cava solidari, públicament, en un sopar a la Confraria del Cava

El cava s'escollirà en un tast a cegues entre tres finalistes, per un jurat format per l'alcalde de Subirats, Pere Pons, l'escriptor Zoltan Nagy i el cap de redacció de Vadevi, Ramon Roset

El proper divendres dia 27 de setembre, el Club Rotary de Vilafranca, en coordinació amb Rotary Barcelona, Rotary International, la Confraria del Cava Sant Sadurní i l’Ajuntament de Subirats, organitza a Torre Ramona, la seu de la Confraria del Cava, una vetllada per a escollir el seu cava solidari 2019-20.

Els enòlegs han triat en un tast a cegues tres caves finalistes d’entre tots els que s’han presentat al concurs. Els caves finalistes són dels cellers Roger Goulart, 1+1=3 i Giró Ribot. Una terna formada per l’alcalde de Subirats, Pere Pons, l’escriptor Zoltan Nagy i el sumiller i cap de redaciió de Vadevi, Ramon Roset constituiran el jurat encarregat de triar el cava guanyador en un tast a cegues públic.

La vetllada permetrà als assistents que ho desitgin realitzar una visita guiada (19h) a Torre Ramona, gentilesa de l’Ajuntament de Subirats, seguida d’una degustació (19:45h) dels tres caves finalistes. Podràn també seguir en directe la deliberació per part del jurat que triarà quin serà el cava solidari del Club Rotary 2019-20. Posteriorment es farà un sopar solidari on els beneficis de l’organització de l’acte es destinaran a la compra d’una nova ambulància per a Creu Roja de l’Alt Penedès.. S’obsequiarà als assistents amb una copa commemorativa. L’esdeveniment té un cost de 50€.

Les inscripcions estan obertes fins dimarts dia 24 de setembre a les 16h. Per a fer-ho només cal posar-se en contacte amb la Confraria del Cava, al telèfon 93 891 28 03 o enviant un correu a l’adreça: info@confrariacava.com

Nou comentari