VadeVi
Proposta de cóctels amb vermut i ginebra feta a partir de vi

L’enoteca Aguiló Vinateria de Falset, al Priorat, acollirà el proper dissabte 9 de desembre, a les 19: 30h, una sessió de Còctels amb BCN GIN i BCN MUT. La sessió serà dirigida Stefan Lismond, qui acostarà als assistents algunes de les principals novetats internacionals a partir de l’experiència BCN GIN European Tour 2017.

BCN GIN és una ginebra que neix dels millors vins del Priorat. Amb una destacada presència internacional, s’ha consolidat com una de les ginebres premium més valorades per la crítica, rebent importants reconeixements a Europa i Estats Units. Es tracta d’una proposta diferent, basada en la destil·lació de lies de vi del Priorat i la utilització de botànics del bosc mediterrani.

Per la seva banda, BCN MUTés un vermut mediterrani, elaborat a partir de raïms de vinyes velles de garnatxa blanca de la regió vinícola catalana més meridional, la Terra Alta. Es maceren durant algunes setmanes amb una selecció de botànics tradicionals en l’elaboració del vermut, com són el clau, la vainilla, la canyella, el donzell i les herbes que floreixen a les muntanyes del Priorat, com les baies de ginebre, romaní, farigola, llorer i anet salvatge. A aquest vi finalment se li afegeix l’esperit obtingut del nèctar extret de les mares de vi i els botànics mediterranis, com la bergamota, la flor de saüc i especialment la pell de taronja.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa