VadeVi
Codorníu amplia la col·lecció Ars Collecta amb un homenatge al seu creador
  • CA

Codorníu presenta una altra novetat coincidint amb el seu 150è aniversari que té a veure amb el cava i el seu fundador. La marca treu al mercat aquest dimecres 12 de juliol un nou producte que amplia la col·lecció Ars Collecta i que s’ha embotellat fent un sentit homenatge a Josep Raventós Fatjó.

Es tracta d’un Gran Reserva elaborat a partir del cupatge de pinot noir (35%), chardonnay (35%), xarel·lo (10%), parellada (10%) i macabeu (10%) de la collita de 2015 i que surt al mercat després de 72 mesos de criança.

Codorníu Ars Collecta Josep Raventós Gran Reserva és, en paraules de la marca, “un cava molt gastronòmic que marida perfectament amb la majoria de plats, especialment els més estructurats i amb coccions lentes, i també amb plats principals de carn o peix condimentats, salaons, fumats i menjars orientals”. També en diran que és “idoni com a cava per allargar la sobretaula”.

Ars Collecta, una col·lecció de caves de llarga criança que va néixer originàriament amb cinc productes | Codorníu

El nou cava s’integra a la col·lecció Codorníu Ars Collecta (“art de la recol·lecció” i “col·lecció d’art”), nascuda el 2016 amb cinc dels caves de més alta gamma del celler penedesenc, Jaume Codorníu, 456, La Fideuera, El Tros Nou i La Pleta. En el seu primer any de vida, recorda el celler, l’Ars Collecta va esgotar totes les existències en pocs mesos, i un any més tard es va estrenar amb la qualificació de Cava de Paratge Qualificat que llueixen els tres monovarietals La Pleta, El Tros Nou i La Fideuera.

Avui, la col·lecció inclou vuit caves d’edicions limitades, ja que als cinc inicials s’hi ha sumat el Blanc de Blancs, el Blanc de Noirs i el Grand Rosé. El nou producte es pot aconseguir per un preu aproximat de 30 euros.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa