VadeVi
Codorníu, bombolles oficials del ‘White Summer’

Codorníu és el cava oficial del festival White Summer 2021 que s’està celebrant aquest mes d’agost a la masia Mas Gelabert de Pals, al Baix Empordà. En aquesta edició, la cita combina cultura, disseny, gastronomia i música en un espai segur, amb oferta per a totes les edats, una selecció d’emprenedors creatius, food trucks i propostes gastronòmiques per als més foodies, així com concerts acústics i espectacles de circ, teatre i dansa.

Així, durant tot l’esdeveniment es podrà gaudir de les bombolles de la marca i d’un combinat que ha elaborat per l’ocasió el reconegut cocteler de Cadaqués Manel Vehí.

Frozen Hurricane Còctel és un combinat de granissat de llimona i cava Codorníu Cuvée Original com a ingredients principals que s’elabora en dues versions. La primera, amb 300ml de granissat de llimona, una gota d’essència de lemon grass i mitja cullerada d’infusió de té matcha, i s’hi afegeixen 60ml de cava Codorníu Original. Se serveix decorat amb una rodanxa de llimona deshidratada i flor o fulla de llimona. La segona versió, més dolça, porta 250 ml de granissat de llimona, 25 ml de maracujà (fruita de la passió), 25ml de fruits vermells i 60ml del mateix cava. Aquest va decorat amb una rodanxa de cítric deshidratat.

El Codorníu Hurricane Coctel s’inspira en el Hurricane, el combinat més famós de New Orleans. El seu origen es remunta a la Segona Guerra Mundial, quan el propietari d’un bar de la ciutat, Pat O’Brien, va decidir crear un còctel refrescant amb fruites i rom per donar sortida a l’excedent que tenia d’aquest licor. L’èxit perdura avui i és el còctel típic de New Orleans.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa