Vista nocturna del  exterior de la sala Puig i Cadafalch  de Codorníu

!–akiadsense–>

Codorníu ret homenatge al 150 aniversari del naixement de l’arquitecte Puig i Cadafalch amb una experiència enoturística que permetrà als participants contemplar edficis de l’època rosa i blanca de l’arquitecte català i la seva estreta relació amb la família Raventós.

Coincidint amb l’any del turisme cultural, els visitants s’endinsaran en l’univers modernista a través de la projecció d’un audiovisual que portarà als visitants a finals del segle XIX. A continuació recorreran les galeries subterrànies excavades a mà i les instal·lacions del celler per finalitzar la visita a la torre modernista, oberta per primera vegada al públic, d’aquest conjunt arquitectònic declarat Patrimoni Artísitc l’any 1976.

Va ser el mes de febrer de 1898 quan Manel Raventós va rebre la confirmació de Puig i Cadafalch per iniciar les obres de Codorníu. A la Torre s’exhibeixen obres del pintor modernista Ramon Casas que trasllada als visitants a finals del segle XIX i principis del XX, època en la qual el Modernisme va viure la seva màxima expressió.

A través del web trobareu més informació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa