VadeVi
Codorníu i treballadors han arribat a un principi d’acord
  • CA

!–akiadsense–>

El grup Cordorníu i el comitè d’empresa ha arribat a un principi d’acord sobre l’ERO anunciat pr la companyia que preveia l’acomiadament de 100 treballadors.

Tot i que encara no han trascendit els detalls d’aquest acord, aquest dimecres haurà de ser ratificat, CCOO sí que ha anunciat la desconvocatòria de vaga prevista pel mateix dimecres 31 de maig.

Ja la setmana passada, les negociacions anaven per bon camí i els treballadors van decidir no fer vaga , com a mostra de bona voluntat. De ratificar-se aquest acord la companyia portarà endavant els canvis previstos sense l’oposició del comitè d’empresa.

Recordem que el Cordoníu-Raventós, va anunciar que deixaria de produir per a marques de fora, i que tot i que la previsió era fer-ho de forma gradual durant cinc anys, la decisió s’ha precipitat degut a “la realitat del mercat, on la sobreoferta exerceix una gran pressió sobre els preus”.

Caldrà esperar doncs a aquest dimecres i si l’expedient és ratificat per les assemblees dels diferents centres afectats, es donarà per tancada aquesta crisi a Codorníu.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa