Codorníu té nou conseller delegat

!--akiadsense-->

El grup Raventós Codorníu ha nomenat a Sergio Fuster, nou conseller delegat de la companyia vitinvinícola, passant a liderar la seva direcció a partir del mes de setembre. Fuster, fins ara director de màrqueting mundial de Kellog, serà el responsable per a tot el món de la companyia amb marques com Codorníu o Raimats entre moltes altres.

Nascut a Gandia, a València, Fuster té una trajectòria en el sector de gran consum de més de 20 anys i és expert en desenvolupament i expansió estratègica de grans corporacions internacionals. També ha treballat a Procter & Gamble, United Biscuits i Danone, del qual va ser president de la seva filial de lactis als Estats Units.

A més de la seva experiència a l’estat espanyol i de quasi una dècada als Estats Units, ha liderat negocis a Mèxic, Regne Unit i Suïssa i la seva incorporació a Raventços Codorníu forma part del pla estratègic que la companyia està desenvolupant amb l’objectiu de liderar el mercat mundial de vins i caves de primer nivell, explica la companyia en un comunicat. “La companyia és una referència a l’Estats i a nivell global i aquesta posició de privilegi li dota d’una gran recorregut en el mercat internacional” ha destacat fuster.

Després de consolidar amb èxit la primera fase del pla estratègic durant el seu mandat com a director i tal i com estava previst, Ramon Raventós continuarà com a director de Desenvolupament de Negoci i accionista del grup. “Sergio és una persona amb moltíssima experiència internacional i capacitat de lideratge, que sense cap mena de dubte ajudarà a projectar la nostra companyia, dotar de valor a les nostres marques i generar creixement, comenta Ramon Raventós.

El grup vitivinícola, té cinc segles d’història a Sant Sadurní d’Anoia tot i que fa dos anys el control de la companyia va passar de la família Raventós al grup inversor americà Carlyle. És una de les companyies més grans del sector amb 15 cellers a l’estat espanyol, Argentina i Califòrnia i 3.000 hectàrees de vinya en propietat.

Nou comentari

Comparteix